Я обміняла тебе на чекання -
Обмін простий і прозорий.
А про минуле життя чи кохання
Жодного, жодного слова!
Я заплатила словами і віршами,
Аркушів списаних стосами,
І залишилась босоніж, розхристана
З довгими-довгими косами.
Все, що минуло, то все лише марево,
Зійде водою, як злива.
Бачу світанку на обрії зарево -
Знаю, я буду щаслива.
Вітер співав мені пісню про долю,
Сонце жовтило колосся.
Вітер мене познайомив з тобою,
Тільки заплутав волосся.