Я кажу прямо,
Ти – у бік.
Я кажу йти,
А ти стоїш.
Віддай мою назад пораду,
Я біля тебе поруч сяду.
А ні, то йди собі поодаль,
Мене до сліз думки доводять.
І не проси вже мою думку,
Не дам тобі, вона моя.
Я краще серце дам чи руку,
А думку – ні. Я просто зла.
Я кажу, маєш,
Ти мовчиш.
Я кажу, знаєш,
Ти кричиш…
Чому я все про тебе знаю,
А ти не знаєш сам нічого?
Сьогодні рот я закриваю
І більш не жди вже допомоги.
Я замовкаю з доброти,
Бо вже сказала, що хотіла.
Захочеш думай чи мовчи.
Ти знаєш сам. Я научила.