Сьогодні я сама, а завтра буде спільне,
Сьогодні я слабка, а завтра буду сильна.
Сьогодні я Юнона, завтра - Афродіта,
Не варто вороги мої завчасно вам радіти.
Я не здаюсь,
Але як жінка, ніжно м’якну.
Не поступлюсь,
Ні перед ким не вклякну!
Я справді Афродіта,з піни вставша.
Я жінка – та що в долі долю вкравша.
Я поборюсь за неї, навіть з небом,
Я відстою її, та так як треба!
Я не слабка, я як кришталь тендітна
Та в гирлищі життя ця риса непомітна…