Пробач мені
За те що трохи не в собі
Пишу тобі оці листи
Без марок та адреси
Прости
Над нами хмарно
Та Ідуть дощі з дзвінків
не набраних моїх
прости
Та поки пролітаємо
Крізь Персеїди
тебе я загадаю
Нехай відправляться
Листи нарешті
І залунають з того боку трубки
Твої голоси