Шукаю розради в питаннях життєвих
Почав шукати ,думав знайду миттєво
Але життя подарувало велетенський приз
Розради нема лише більше болі вгриз
Шукав багато та нічого того не знайшов
За щастям бігав літав , та всеодно не дойшов
Знайшов біль, ненависть і страх
Бачив кров спалах який тух в очах
Знайшов багато темних кольорів
Світлі навіть цілком відчути не зумів
Робив те що вважав буде тобі кращим
Ти пропускала старання робила життя важчим
Не зрозуміли мене і моїх справ
Моє життя відпливає , як в море пароплав
Серце не сплав , воно цілком живе
Бережи його поки воно для тебе б'є
Очі бачать фото старі малюнки
Які в майбутньому точно мали бути
Але колір підвів вийшло все не так
Тапер малюнок лишає в серці знак
Страх в очах, відчував біль навіть Бах
Неодна людина відчувала в собі крах
В мені твого вітаміну брак великий
Я не відчуваю тіла я стаю дикий
Я гину, я тону як паперовий корабель
Хоча мури наставив як в Цитадель