а його підзаїбали ці жорсткі концерти
виправить сценарій , змусить всіх померти
тоді навєрно не буде хепі енду
тоді навєрно не вернеться на цю сцену
Спалить театр , знищить всі декори
Порве куліси , розіб"є монітори
Тіла акторів скине він у попіл
його посадять , але не взнавши хто він...
Режисер театру а може редактор
Може сантехнік а може й актор
Зате він знавши про свої їдеї
вийшов так як йшов в останнє по цій сцені
зробить те що давно хотів він
зруйнує стіни поставить нові білі
зробить те що він так хотів
Він думав , ну що ж помиляються всі !!!!!!