Збережена мішень думок.
Замкнуте в голосі прохання!
Паніка зла.
Вічне життя не, чує Господа сповна...
Ковток святості увійде у душу свічок.
покине тінь,
З тобою розтануть звуки пташиного радіо.
Прошу єдину пристрасть, в твоєму голосі.
Відкрий Хмарку для світанку.