Я не можу кричати , хоч крик мене розрива
Я не можу мовчати бо що це буде за життя
Я не можу зробити рішучий крок
Що за життя , без тверезих думок?
Чому я у трансі ? чому я мовчу?
Навіщо в сердині цю біль я несу
Чому так тримає мене там всердині
Навіщо кольори навколо лиш сірі
Завжди є питання , хоча відповідь німа
Задаєш питання , а там знов глухота
Старенький ігнор , погляд в нікуди
Я зрозумів що попав не туди
А може й туди , лиш в не той час
Але вогонь в серцях ще точно не погас
І навіть все те що є навколо
Нагадує точно кохання до болю...