От якби перекреслити все, або просто вирвати аркуш. .
От якби перекреслити все, або просто вирвати аркуш..
Гумкою терти до дір, щоби слів не зосталось...
Ножицями почикрижити внутрішній хаос,
Або ж в фотошопі зробити "деліт" чи тотальну ретуш...
Якби ж все забути, щоб знов від початку почати,
Стати на "старт" і бігти, і бігти, і бігти..
Змінити себе - від обличчя й до кінчиків нігтів,
Навчитись терпіти, чекати, беззвучно кричати..