Шо собаці для щастя потрібно?
Тепла постіль, надгризена кістка,
З м’яса фарш порізаний дрібно
І обідати радісна звістка.
Для зубів треба шкіряні мешти,
Найдорожчі і тільки найкращі.
Вічно рве їх на клапті, до решти,
Щоб позбавитись запаху з пащі.
Також довго, до ночі гуляти
І в болоті весело гратись,
За хвостом власним хоче кружляти.
Тільки от що – не любить вмиватись.
Не говорить, але все розуміє.
ЇЇ гавкіт дзвінкий, галасливий,
Бо найбільше собака радіє,
Коли поряд хазяїн щасливий.