Заблудитись у місті геніїв,
Йти на схід - і звернути у яму,
Йти до сонця - й надибати холод...
Мати мрії - і здатись на фініші,
Нам так легше, простіше, доступніше!
Не змагатись - й чекати на істину.
Заблудитись у місті геніїв,
що рахують на калькуляторах,
що читають лише бестселери,
що не знають поетів, крім визнаних...
Бути сильними... і хамити в автобусах,
бути мудрими, сперечатись із дурнями,
кохати за щось: за житло, чи за золото...
Залишатись при цьому щирими...
Заблудитись у місті прекрасного,
силіконового та напудреного.
Жити в хаті, отій, що скраю.
Ми - герої часу нашого, саме ті,
що чесно заслужені.
Мовчимо, коли треба підтримати,
Кричимо, наче простужені...
Заблудитись у місті геніїв,
Нам так легше, простіше, доступніше...