Що відчуває жінка,коли залишаться одна? Страх? Жалість? Співчуття до себе? Комплекс таких інгредієнтів – вбивча та руйнівна сила, яка поступово висмоктує сили, бажання бути Жінкою. Самотність. Перша буква «с»-сором. «а»- або, «м»-ми, «о»-окремо, «т»-тебе, «н»-нема, «і»-існування, «с»-сама, «т» -тортури , «ь»-пустота,ніщо, хоча мякий знак я замінила б на твердий: шкода,що такого не існує. Якби притягували до відповідальності людей, які втоптують почуття коханих в бруд зради…невже таких стало б менше?! Чому ж за вбивство, крадіжку, бійку дають терміни, пишуть кримінальні статті, а за вбивство душі кат лишається недоторканим?! Це ж не менша жорстокість катувати душу того, для кого ти є цілим життям. А хтось не готовий змиритись з болем, зрадою і шукає порятунку в снодійному чи гострому лезі, чи не називається це вбивством, чи не варто за смерть карати ув’язненням. Хто може бути впевненим, що така людина не зруйнує ще одне життя. Чому ж кохані роблять так боляче тим,хто такий беззахисний через любов до них. Не знаю… купа банальних відповідей, але це все не те. Є щось глибше, щось ще неосяжне людському розуму і логіці.