З Днем Перемоги,
Країно моя!
Не мало здолали дороги,
Але долав її не я.
Йшли дорогою солдати
І пісні співали.
Їм сьогодні воювати.
А страху не знали.
Один за одним в бою лягали
І до останього подиху стояли.
Назад нема кудивідступати,
Не маршалів прийшли вони захищати.
Перед кожним картина:
Вільна рідна земля
І щаслива родина…
« Виживу я! »
… щасливі дружина і діти.
«Повернусь додому
І будемо разом радіти.»
Але не судилось нікому.
Стоять могили рядами,
Тут посмертно героїв поховали.
Гордяться внуки дідами,
Які за їх життя свої віддали.