Незалежним народився,
Незалежним охрестився,
Незалежним я живу,
Незалежність хочуть знищити мою.
А що ви маєте, панове, проти наших кольорів?
А що ви маєте, панове, проти синьо-жовтих прапорів?
А чому вам, панове, чужа мова рідніша?
А чому, чому ж вона для вас миліша?
Заради влади і грошей
Зараз душу ви продали,
За це, колись мільйони людей,
За це – життя своє віддали.
А ви усе продали.
А що вам до того?
А ви нічого, як завжди, не знали.
А вам не зрозуміти із нас нікого.
Роки пройшли і далі йдуть,
Рідних кольорів і мови з пам’яті не струть.
Радійте панове, не бачили ви ще нас.
Разом українці, зібратись нам час.