Зима. Вечір. Гуляю.
Іду. Мрію. Кохаю.
Уявив. Згадав. Усміхнувся.
Засумував. Жахнувся.
Як я дозволив тобі піти,
Коли з тобою ми були на ти.
«Кохаєш? Відпусти.» -
Сказала мені ти.
І я тебе відпустив.
О, Боже, що ж я наробив?
Завдаючи сої болю,
Їй дарую волю.
Сніг. Мороз. Рипіння.
Холодно. Двері. Скрипіння.
Вдома. Самотній. Засинаю.
Уявляю. Мрію. Кохаю.