Ти знаєш, що є біль?... Ти знаєш...
Ти знаєш, що є втрата?...То багно...
Ти знаєш, що є біль?...Ти пам"ятаєш...
Коли душило, мучило, пекло...
Ти знаєш, що є біль?..відраза...
Як рана в грудях пострілом горить...
Гарматним і байдужим...Як проказа...
Зажило, заросло...А все ж болить...
Ти знаєш, що є біль? Як атом...
Як мирний атом...Вибух і нема...
Одні руїни...Сльози і розтрати...
Як груди розриває самота...
Ти знаєш, що є біль?...Її забути
Цілком не можна...Просто промовчи...
І не приходь! та дай ж її заснути...
На вік...Будь ласка...Назавжди..