Коханий, з думкою про тебе моє життя набрало сенсу,
І голубішим стало небо, яке тебе мені принесло.
Моя душа тебе бажає, а серце плаче, ніби кров'ю,
Бо я тебе лише кохаю, бо залишитися з тобою
Хотіла б я, та не судилось нам двом, напевно, разом бути.
Я б небо власноруч розбила, щоб тільки голос твій почути.
Я б розігнала люті грози і зупинила довгу зливу,
Щоб ти коханий витер сльози з моїх очей - зробив щасливу!
Я б подолала шлях тернистий і босоніж пройшла по ньому,
Щоб ти такий, душею чистий, не присвятив любов нікому,
А лиш мені, бо я кохаю, бо ладна я на все сьогодні.
Бо ти єдиний клаптик раю, в який завжди піти я згодна.
//14.03.06//
ніжно і так романтично, кохання здатне зруйнувати всі перешкоди, дарувати нам радість і щастя. Нехай воно буде з тобою завжди. Щастя у коханні тобі, Мар"янко!!!
Marisong відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00