Небо розстелилось
Над нашою землею
І сонце засвітилось
І світить над нею.
Новий день розпочався,
Так не замітно він підкрався,
А що на нас чекає,
Ніхто цього не знає.
День чудовий,
День прекрасний,
День казковий,
Сонячний і ясний,
Що ти нам несеш?
Щастя й радість будеш дарувати?
Яку новину нам принесеш,
Щоб хотілось всіх розцілувати?
Як життя прожити,
Щоб його не змарнувати?
І що мені робити,
Щоб кожен день запам’ятати?
Відповідь проста
Потрібна лиш мета,
До якої будеш ти летіти,
Так сильно її хотіти.
Бажаю кожному знайти
Свій шлях до мети,
На біль і страх не зважати
І всі труднощі подолати,
Бо це варте того,
Щоб досягнути всього,
До чого ти так рвався
І сказати: « Я дістався ».
На вершині ті дні згадаються,
Що сили давали,
Вони ніколи не забуваються,
А як же ви їх розпочинали?
Чи є що згадати,
З ким на шляху зустрічались
І чи не соромно згадати
Як дні розпочинались?
День чудовий,
День прекрасний,
День казковий,
Сонячний і ясний.