По житті з коханням йду,
Я тебе люблю,
Тільки ти і я
І більше нам нікого не треба.
Моє кохання до тебе міцне,
Навіть залізо не таке тверде.
Бий, не розб’єш,
Нас не роз’єднаєш.
По житті з коханням йду,
Поцілунки лиш тобі дарю.
Я тебе кохаю,
Сонечком називаю.
В свої обійми тебе візьму.
В образу не віддам тебе нікому,
А хто слово зайве сказати має,
Хай язик собі зламає.
По житті з коханням йду,
Я тебе ніколи не залишу,
Ти на завжди моя,
Твій на віки буду я.
Ти мене не залишай,
З іншими ти не гуляй,
А від тебе не полечу,
До іншої я не піду.