Легкий подих замріяної ночі.
Нема того, чого я хочу...
Може побачу це я у ві сні,
Але не ти, не ти...
Може це все, що тобі треба?
Не побачиш мого ти неба.
Воно не там, де на горі,
Поховано у далині...
Згвалтовано, зарито, вбито -
Нема його на білім світі...
Нема, загинуло, здалося ,
Не побачить більш рідного колосся.
Мій маленький загадковий світ,
Який здійсним мого серця політ.
Розбився об льодові гори,
Нема для нього долі....