Чи буде тихий дощ шуміти за вікном,
Чи буде ллятися страшенна злива..
Коханий, лиш ти мою душу зігрієш теплом,
І пам’ятай, що я тільки з тобою щаслива!
Я знаю, між нами ще стане розлука
І рік цей пройде як страшенная мука
Та знай, що я чесно тебе дочекаюсь
І тільки тобі я в коханні зізнаюсь.
Підеш ти від мене на рік служити,
А я тебе завжди буду вірно любити
Обом прийдеться не легенько,
Бо в цьому житті не буває гладенько.
Я часто за тобою буду сумувати,
Коли Батьківщину ти будеш захищати.
Та ти вернешся через рік,
Й зі мною будеш вже навік.