Тебе я втримати не можу,
і якщо хочеш ти, іди
тільки скажи...щоб серце дуже
невиривалось із груді,
коли побачить тебе з іншим,
в чужих обіймах, не моїх.
А якщо хочеш залишийся,
ти неодмінно тільки розкажи,
і якщо хочеш думай "дивно",
але я до сих пір,
не можу розгадать твої заплутані думки.
На грані зараз я, на грані
на роздоріжі двох доріг,
на право - в радості з тобою,
на ліво - я один . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .
Endre Kote (21.11.12)