Чи то думи кричать
Невблаганними криками
Чи то тіні людей
У землю вгризаються
Тілами найгострішими
Та зникають у сутінках
Чи то зброя бринить
У безжалісних сутичках
Десь на схилах
Самотності й близкості
Де тяжкішає птаство
На цілісіньку долю
Чи то небо гримить
Непокірними зорями
Та жбурляє в церкви
Де прозріли ікони
Де тиша на дзвонах
Сидить мов та гава
Чи це ти захворів
Найгострішими душами
І кричиш перехрестям
Невпинних доріг
Що лежать голілиць
Чи то ти?