О Господи,прошу,допоможи!
Дай сили все здолати,страх перемогти,
Дай мудрості повірити собі,
не зупинитися в житті на пів дорозі,
і рук не опустити на порозі чогось нового,
і незвіданого досі.
Прошу,про мене Боже, не забудь,
коли складатиму я свій важкий екзамен,
коли не знатиму кого й за що люблю,
коли стоятиму на перехресті долі тоді,
не залишай мене мій Боже!
Повір мені,коли проситиму прощення,
не у церквах із золотими куполами,
а в чистім полі, десь під небесами,
чи у старенькій хаті з образами...
я говоритиму до тебе лиш думками,
лише сльозами,що вмивають душу...
блаженну тишу й словом не порушу.