Ох, красуня… Ох, прекрасна,
Наче зіронька: світла, ясна…
Не один мабуть падав на
коліна
Із словами: «Я тебе кохаю,
Інна.»
Та я не був одним із них,
Та й мабуть і не приєднаюсь
до тих,
Кому винесеш гарбуза,
Хоч сьогодні й ти моя муза.
Ох, красуня… Ох, прекрасна,
Наче зіронька: світла, ясна…
Та не мені освітлюєш ти ночі,
Не я читаю твої очі.
Він, мабуть, твоє кохання,
Тож прийми щирі побажання.
Хай по швидше з’єднаються
ваші долі,
А я ще політаю… Я ще хочу
волі.