Ви знаєте, важко зараз мені.
Якщо не кохали, не
зрозумієте. Ні!
Коли її очі навпроти своїх
зустрічав,
Хоч було важко, та мовчав…
Мовчав, бо я лише друг тобі,
Щоразу повторював собі.
Не помічала ти кохання мого.
Я друг. Між нами не може бути
нічого.
Лиш моє серце зачепила
Амурова стріла,
А ти так прекрасно розцвіла.
Та я просто друг, а ти така
вродлива.
Я залишусь другом, а ти будь
щаслива.
Проб’ю для тебе шлях через
поле мін
І нічого, нічого не хочу
взамін,
Бо маю право тебе кохати,
Та не можу того від тебе
вимагати.
Біля неї моє серце співає.
Надіюсь, вона колись
покохає.
А зараз я лиш друг тобі,
Повторював й повторював
собі.