Кожного року настає той
день,
Коли не сумних, веселих хочу
пісень,
Лунають лиш найкращі
побажання:
Там здоров’я, щастя,
кохання…
Це означає, що минув ще рік
життя.
А які ж переповнюють
почуття?
Ну, що сказати?
Дев’ятнадцять мені,
А далеко від дому, на чужині.
…сумую і сумують батьки,
сестричка – моя сім’я,
Вони завжди для мене, і для
них завжди я.
І користуючись моментом,
хочу сам собі побажати,
Щоб які в житті не були
моменти, завжди сім’ї
допомагати.
…сумую, але не сумує без
мене вдома подруга,
Та головне, що маю
справжнього, вірного друга.
І користуючись моментом,
хочу сам собі побажати,
Щоб які в житті не були
моменти, та за друзів до
кінця стояти.
Батьки, сестричка, друг –
члени моєї родини,
Колись там буде й ім’я моєї
дружини.
І користуючись моментом,
хочу сам собі побажати,
Щоб які в житті не були
моменти,та завжди як
вперше кохати.
Все. Досить сумувати! Не
сумую.
В мене свято. Я святкую.
Та жаль, що без вас святкую
своє свято.
Та в мене ще цих свят буде
багато.