Запитай мене чи я любила
Й тебе здивує відповідь моя -
Я не любила, бо ніколи любимоя я не була!
Як можна стверджувати
що відчували блаженство
найвищого у світі почуття,
Якщо без взаємності воно несправжнє,-
а огидне, бо біль приносить вам щодня!
Тому впевнено скажу я,-
Що не любила,
а лише в ілюзії жила;
страждала, та не любила,
бо самотньою завжди була...
Сльози,сум і тривога -
завжди в серці моїм.
Боюсь тепер для любові
не буде місця у нім...