Забудемо про наші всі потрави
Духовності, Душевності та Суті!
Нехай дають радість святкові страви!
Радіємо: ми зараз всі розкуті!
Піднімемо шампанського ігристість!
Хай приспіви бажань вирують щиро!
Хай Доля нас одягне у барвистість!
І заспіває хай велична Ліра!
І рік новий - суворий, не нікчемний,
Величний і ніжний, до нас ласкавий,
Нехай дасть урок всім нам дуже певний,
Що принесе всім Знання, а не зваби!
І кожний з нас нехай притише подих,
Подумки прокаже всім щастя тихо!
Нас закодує всіх, себе на подвиг,
І щоб усіх цуралось злива Лиха!
В любові закохаємось крилами!
В любові закружляємо думками!
І пройдемо сміливо через Брами!
Щоб стати єдиними із Братами!
31.12.1992
К.