Кожен день і щогодини
Вони збирають для нас
новини.
В нашій країні журналістів
маємо,
По світу їх розсилаємо,
Вони зусилля докладуть
Потрібне інтерв’ю візьмуть,
Вони здоров’ям ризикнуть
Потрібні кадри знімуть.
З їхніх уст долине
Про становище країни
І про стародавні руїни,
Про культурне життя
І дізнаємось який курс
долара,
Проте, як наші по спорту
беруть
І як невдач зазнають,
Проте, як терористичні плани
будуються
І як працівниками закону
вони руйнуються.
Про все від них ми
дізнаємось,
Тому в своєму житті
З журналістами зустрічаємо
дні.