***
Потрібно вже сьогодні жити,
Минуле і майбутнє вбити,
І знати те, що навіть вічність -
Це лиш скупа сукупність митей...
***
Багато справ чекало нас донині,
Ми знов шукаєм у собі дитини.
Хіба не найстрашніша трата часу -
Це рахувати втрачені хвилини?
***
Набити шлунок стараємось вщерть,
Бродимо, можна і ноги стерть,
Розправимо крила, сягаєм висот,
Щоб не з'їв хижак на імення Смерть.
***
Двигтять чорні хмари по небу,
Лише подощити потреба.
Як важко знайти причину,
Щоб просто радіти Фебу!