Я боюся того,
що пов*язано з природою
я боюся того,
що пов*язано з тобою
землетруси
цунамі та повені,
мої безумства-
інтелектуальні сповіді
Я боюся того,
що пов*язано з природою
я боюся того,
що пов*язано з тобою
бо всі мої
слабкості
всі мої сили
від безпорадності
зносились.
Наше місце призначення
давно розсекречене
повітря скінчилось
в замкнутій кімнаті.
Що має значення
коли ще не втрачені
примарні ілюзіїї
й хворі надії?
Я боюся того,
що пов*язано з природою
я боюся того,
що пов*язано з тобою
лавини
вулкани
як інтимні побачення,
мої страхи
твої публічні страчення
я боюся того
я боюся...
2014.