Шо таке Любов?
Це гарне запитання.
Це коли ти, її згадуєш і знов і знов,
І реагуєш на її зітхання.
Коли бачиш як вона посміхається,
Як її душа співає.
І в тебе серце утішається,
І вона про все це знає.
Любов тоді, коли-
Ти відчуваєш її-всією душею.
І де б ви не були,
Ждеш ти зустрічі із нею.
Гуляєте разом у парку,
Йдете рука в руку.
Коли кохаєш її палко,
Ледь витримуєш, тимчасову цю розлуку.
Тобі байдуже на всіх,
Просто це все їхня заздрість.
Яка викликає в тебе сміх,
І показує їхню слабкість.
Любов - це дивна річ,
Вона для кожного своя.
І скільки б не було протиріч,
Ти все одно їй говориш - ти моя.