Слова...
Які ж вони пусті!
Коли не думаємо що говорим...
Які вони усі німі!
Коли сказав вже хтось -
Вони не твої...
Коли оте, що відчуваєш ти
не випустить в світ гарний, добрий...
Коли так прагнеш, в горі, підійти,
але не знаєш, де слова любові..
Навіщо нам слова такі пусті?
Навіщо нам ось ті що не зціляють..
Не змінюють життя...
Не нищать біль...
Лише мовчать чи може крають?
Я хочу говорить Тобі слова!
Лише тоді, коли вони подіють.
Хочу сказать їх перша, щоб Твоя
душа взлетіла, мов велика мрія..