Індивід твій твердий, відчувається стержень
Говіркий не до всіх, і не дуже відвертий.
Однозначно розумний, і кмітливий хлопчина
Розповім їм усім: «Ти хороша людина».
Фундамент твоїх знань, твердішим є за камінь
Ентузіазм в очах, пекучий, як вогонь
Доволі добре серце, на сто відсотків знаю,
Однак і без тепла, при дотику долонь.
Розкрити можеш очі, на всіх підступних гадів
Обману не даси, себе занапастить
Віддам тобі належне: «Ти, друже, не чужий!».