Цілісність Вкраїни збережемо.
Збережем кордони і міста.
Не допустимо розлуки у родинах.
Україна разом - це сім'я.
Кожен із своїм уподобанням,
В кожного є звичаї свої...
Схід та захід разом неподільні.
Хоч і різномовні ми усі.
Хтось стояв, хотів здобути славу.
Хтось до влади стежку протоптав.
Третій, він хотів здобути волю.
Патріот, за Україну вболівав.
Та хто відповідатиме за долі?
Дітей-сиріт, яких лишилась тьма...
Хто ж допоможе стати їм на ноги?..
Вже поруч батька біля них нема...
Іде весна й несе з собою радість...
Новий схід сонця та прийдешній день.
Із сумом тільки дивляться в мвйбутнє
Сім'ї сотень знищених людей.
05. 03. 2014