Озоном землю свіжість полонила.
Крізь тріщини вдихає дощ асфальт.
Погода так по-літньому осіння.
Вікно - то мій квиток у перший ряд.
Втомила спека і людей, і місто.
Воно заспрагле прямо босоніж
Без парасольки. В натовпі, хоч тісно.
Обличчям ловить теплі краплі стріх.
(09.08.2014)
Крізь вікна - погляд;
Дощик за вікном.
Новий світогляд
Створює крилом.
Крізь вікна - спека;
Серпень надворІ.
А десь далеко
Вересневі дні...
Ви написали дужу гарну мініатюрку. Мабуть, кожен, мав змогу спостерігати дощ з вікна і кожному це близько. Приємно, що Ви розділили цю радість з містом
Олександра Кійко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00