Віддзеркалені простори
в синіх-синіх небесах,
Місяць, зорі – то я вчора,
Сонце, квіти – нині я!
Приспів:Ой любове, – хтось жартує, –
тільки ти врятуєш Світ,
хто ж Любов, Любов врятує –
хто врятує серця цвіт?!
Не перечу вже нікому –
навіть самому собі,
від мого до твого дому
зорі квітнуть голубі.
Приспів.
Перейти усі простори,
дотягнутись до небес,
про любов усі повтори,
для любові Місяць скрес.
Приспів.
Віддзеркалені простори
в синіх-синіх небесах,
Місяць, зорі – то я вчора,
де ж любові чедеса?!!
Приспів.
Створено 4. 07. 2003 року, м. Львів
Опубліковано: 1. "Моя пісня". Львів: "Сполом", 2004. 120 с. – С. 73;
2. "Достиглі яблука". Львів: "Плай", 2007. 56 с. – С. 16
Музика Семена Карпи