Давай зіграємо з тобою в шахи,
хто з нас поставить перший мат,
ми будемо з тобою, наче птахи,
а хтось для когось буде наче кат.
Ти ходиш пішаками раз у раз,
а я відразу роблю хід конем,
ти не розіб'єш всіх моїх образ,
я не горітиму від твоїх спроб вогнем.
Цікава гра, захоплива виходить,
хто перший фінішує з нас,
який тут хід найкраще нам підходить,
щоб краще протягнути, і згубити час?