Так мало рук твоїх, так мало поцілунків
Нам забагато відстані,та ми її здолаєм
Коли ти поруч - більш не треба подарунків
Ти мій хороший, а до хорошого звикаєм...
Так жаль що ти по той бік монітору
І що в онлайні ти, а не поруч зі мною
На серці злива...я вдаю із себе хвору
Так хочеться до тебе...так хочеться спокою.
В твоїх обіймах тепло,без них відчутний холод
Коли з тобою поруч - я наче завмираю
Коли мене цілуєш - я відчуваю солод
Одне я знаю точно, я тебе кохаю!
(By Xrustka)