Ой люлі, ой люлі сіли дві зозулі
Сіли дві зозулі в гаю на дубочку
Тай кували долю моєму синочку
Ой люлі, ой люлі спи моя дитино
Я піду до гаю трохи відпочину
Ой пішла до гаю по під віття стала
Молодого батька з війська виглядала
Ой нема немає, чи скоро вернеться?
Як то йому доля в світі обізветься
Інші повертають, а його немає.
Зозуленька в чужі гнізда діток підкидає
Зіронька і місяць у вікна заглядають
Маленькому синочку пісеньку співають
Ой люлі, ой люлі зозуля кувала
Молода вдовиця сльози витирала
А малий синочок грається, сміється
Свого татка з війська ніяк не діждеться