До тебе у снах прилечу пiд ранок,
Любуватимусь личком твоїм.
Гарна ти, мов рожевий свiтанок,
Твої коси розсипанi вiтерцем легким.
Ти лежиш мов троянда, уся розкута.
Я не можу вiд тебе очей вiдiрвати.
Ти красою своєю накидаєш пута,
Не втримаюсь.. Нахилюсь щоб поцiлувати.
Твiй нiжний стан, мене так i манить.
Рiвне дихання.. Твiй сон то краса..
Я милуюсь тобою... Ти свiдомiсть туманиш,
Я без тями витаю, десь там в небесах.
Та, на жаль, перший промiнь.. Час iти. Прощавай.
На прощання в уста поцiлую...
Я пiду.. Та прошу, мене ти згадай,
В своїх снах. Й я прийду.. Я почую..