Валентин Бут відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Захоплення Третім рейхом - то давня, ще совєцька мулька. Дуже помітним те стало в часи славнозвісних 17 Миттєвостей Весни, але насправді, те сталося набагато раніше. Я сам чув відверте захоплення німецькими порядками, причому з прив'язкою саме до сильної гітлерової руки, з розповідей тих самих солдатів, які в 45-му перемогли Німеччину, але, як видно, і самі підчепили ту заразу. З іншого боку, чи дуже відрізнявся фашизм від комунізму, особливо ульяново-джугашвілєвого розливу?