Христова Церква, ти – свята,
Його Пречиста Наречена.
У ці Пасхальні дні-свята
Ти – особливо вдохновенна.
Твій Бог із висоти небес
Милується тобою нині,
Бо Син Його – в тобі воскрес:
Він не належав домовині!
Він так тебе одну кохав,
І так про Вашу зустріч мріяв,
Що все Своє життя віддав –
Зерном в твоє життя посіяв!
І ти з’явилась, проросла,
Зелені паростки пустила!
І цьому світу принесла
Христової Любові силу!
З глибин гріховної землі
Пробилася жива стеблина:
На фоні чорної ріллі
Зазеленіла скатертина.
Б’є світла промінь крізь пітьму
Від слайда – на екран, в картину:
Так ти прийшла в гріха тюрму,
Відобразивши образ Сина!
Не заплямована гріхом
Та прагматизмом цього світу,
Навік заручена з Христом,
Росою праведності вмита.
Твоя суперниця не спить:
Також весільну сукню шиє.
Блудниця мріє про ту мить,
Коли Христом заволодіє.
Та не отримає вона
Каблучки – символа вінчання,
Бо на правиці сатана
Поставив їй свій штамп кохання.
А ти ввійдеш у Царський Дім,
Як повноправна господиня,
Бо все призначене у Нім -
Закоханій в Царя рабині.
Хай дзвонить дзвін на Великдень:
Велике свято – Воскресіння!
Хай янголи своїх пісень
Співають псалми про спасіння.
«Христос воскрес! Христос воскрес!
І людям буде воскресіння.
Бо наша Пасха мчить з небес –
Любові вічної насіння!»
6.04.2015
Воістино Воскрес!!!всі Господні свята- важливі. Проте Христове Воскресіння є найважливішою подією для кожного з нас. Дуже приємно що ви умієте гарно та трепетно переказати нам усю суть цього великого чуда...я візьму до себе ваше творіння. Думаю ви не будете проти.
ПВО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
День смерті тихо обійшли,
А він найголовніший в році.
Хто запровадив цей обряд?
Чи не з доби поганської ці вроки.
Луки 22:19,20.
ПВО відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Саме зараз пишу нового вірша. Ось його перший стовпчик:
На Благовіщення пташки
Чомусь не в’ють собі гніздечка, –
Не знаю: правда чи байки –
Утримаюсь від суперечки.
Я не бачу жодних причин для того, щоб користатись Св.Письмом для суперечок. Особливо, з приводу свят, та ще й на сторінках світського сайту, для показу усьому світу. Я шанобливо ставлюсь до чиїхось традицій.(Рим.14:4-16)