Ми не зустрінемось більше ніколи. Тебе чекати, писати тобі листи З далеких країн, де навколо Хто завгодно, але не ти. Давно забутий, покинутий світ Тягарем висить наді мною Скільки людей, скільки літ Та не зустрінусь я більше з тобою.
ID: 574918 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 16.04.2015 20:02:55 © дата внесення змiн: 16.04.2015 20:02:55 автор: anomaly.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie