Щось диссонує
Звуки в мені
Якась аритмія
Води у крові
Втікати від себе
у цьому є сенс
Знищати природу-
Прогресу процес
Хтось виліз з під танку
Хтось мир підписав
Хтось хвойді в сортирі
Молитву читав
Димить вуглекислим-
Завод із труби
Він треба деревам-
Вони мають рости
І зранку розбудить
Цунамі і шторм
Застрягне в легенях
Підсохший поп-корн
Під прапор не стану-
у цьому є сенс
Вбивати природу-
Соціальний процес
Хтось виліз з під танку
Хтось мир підписав
Хтось хвойді в сортирі
Молитву читав
Димить вуглекислим-
Завод із труби
Він треба деревам-
Вони мають рости
Це щось
Ти кожен день руйнуєш-твориш щось