Інколи щастя здається настільки всеохоплюючим і нескінченним!
…..Здається воно, ніби сонячне світло, лізе у всі шпаринки у твоєму домі і пронизливим теплом лоскоче все до останніх нутрощів і зігріває ніжно душу. Ти ходиш і співаєш і очі світяться, немов у впершезакоханого, тобі здається, що навіть інші люди навколо тебе також щасливі і немає такого місця, де б воно не проникло,…не зігріло… Проте, відчуття це дуже швидко проходить і настає ПУСТЕЛЯ, ти раптом ніби скидаєш рожеві окуляри і розумієш: щось не те….. Сонечко заходить, світло згасає і залишається Реальність і намагання знову повторити ті відчуття ЩАСТЯ, що здавались ще не так давно, тобі вічними……..