1.Допоки жив наш люд тут український,
Поки блакитно - жовті стяги майорять.
Допоки гімн співають голосисто,
Доти буде кому Вкраїну захищать.
2.Ми не задрипанці, і не якесь там бидло,
Ми - України нашої сини.
Знущання це над нами вже набридло,
Та в цій війні немає нашої вини.
3.Не жадали кров людську пролити,
Й не ми робили ці блокади.
Та й на колінах ми не станемо просити,
У ворога проклятого пощади.
4.Нехай у меншості, нехай без зброї,
Багато було кровопролиття.
Краще померти вже на волі,
Ніж під крилом ворога продовжити життя.