Про що пищить мишак?
Може щось було не так?
Або милу він згадав,
файну мишеньку чекав.
А коли вона прийде,
але що ж воно буде,
як не біжить миша
і у хаті тиша?
“То є так!” – сказав мишак,
аби сир і при газдах,
не пропустить мишку,
дівку мишачу, не лишню.
Принесе миші квіточку
і вгадає майже точно,
коли миленька прийде,
він цукерку їй несе.
І милую він леліє,
яка спить або десь мріє,
чи гуляє у саду:
“Прийди, мишко, жду!”
Вечір у них романтичний,
а наш миш є симпатичний,
то нехай йому щастить
і з насущним сиром жить!
Картина із інтернету.
25.02.2016.