Ны в Могыльны ж гындэ.
І ны навыть в РылоВычах.
Бо ныМА Й зымлі чыст.
Ені-бені фсэ пожэрлы.
Навыть коровый стік!
Так шо но в Сухым Борі шэ
Есця, мо, хоть дуб мій.
В нэбі пташычка кугычэ.
Эх, ныма й пташыны!
І но бумкають машыны,
Сіють увДовбРінНе жь.
Так шо, нежные моі вы,
Поховайтэ вш сына,
Дэ стоелы гольшынышча.
Там, дэ й Лазар вырос.
Ну, бо лазыв я да лазыв
До й якыйсь шыпшынКы ш.
Кыш! – но гаркнулы убійцы.
Дзыгуны лыхыйі.
Кобзара Шывчэнку выйМуть
Муть така, шо згынь уж!
Бо жь ныма в Яновы й гымЕв,
Лабора шо прыймуць.
Так шо так, Бен-ладан с Тэвлі,
Е хрышчоный в Бісер.
От мы з йім і зйім шэ нішо.
Раз такы вы мэндыль.